About me

To see the world, things dangerous to come to, to see behind walls, to draw closer, to find each other and to feel. That this is the purpose of ‘Life’

2014年2月14日 星期五

哈佛自然歷史博物館(Harvard Museum of Natural History)


Harvard University 有錢到本身有多間博物館和圖書館,而且他的等級不輸給台灣的國家級博物館,真的好威。由於我不停尋找在museum擔任 volunteer 的機會,先挑了家裡附近的 "哈佛自然歷史博物館(Harvard Museum of Natural History)" 下手


(Harvard Museum of Natural History 網路截圖)

Harvard Museum of Natural History 是要收費的,不過我跟著W先生進去免錢 (Harvard Staff or student free),館內珍藏很豐富。主要有三個主題館: 植物館 (Harvard University Herbaria)、比較動物學博物館(the Museum of Comparative Zoology)、以及礦物與地質博物館 (the Mineralogical and Geological Museum)。


其中把我嚇得哇哇叫的就是動物館的眾多標本,對我來說好像被許多屍體跟骷顱頭圍繞 (照片只拍一點點,基本上根本是動物屍體動物園),不爭氣的我當然連 volunteer 的履歷都沒丟就飛奔而出。不過喜歡自然動物的在這邊應該會超開心的就是了!!~

企鵝標本

這是魚龍嗎?

各種動物標本

沒有留言:

張貼留言